ELAZIĞ / KOVANCILAR - Hacı Ahmet Özbağı Ortaokulu

Nis

8 .SINIFLAR İLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ HALİT YİĞİT VE HOCALARIMIZLA ANADOLU LİSESİNİ ZİYARETTE BULUNDUK.

Ara

Okulumuzda 6. sınıflarda öğrenim gören bütün öğrenciler, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, mahallemizin camii'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler camii ziyaretinde şadırvan, mihrap ve minber gibi yerlerin yanı sıra abdest alma, cemaatle namaz kılma,  kamet, müezzinlik gibi konularında öğretmenleri Emrullah ANLI'dan bilgi aldılar.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emrullah ANLI'ya teşekkür ederiz.

Kas

Hacı Ahmet Özbağı İlk/Ortaokulu 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni, Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölümünün 84. yılında tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle anıldı.

Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı 'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve Öğrencilerimizin katılımlarıyla  gerçekleşmiştir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'den anılar, şiirler, konuşmalar ve Mustafa Kemal Atatürk 'ün sevdiği türkülerin dinlenmesi ile okul törenimiz sona ermiştir.

Ara